EMS 2015-2016 Schedule

8th Grade

1st        8:00 – 8:10      Dream Team   (10 minutes)                                        

2nd        8:15 – 9:10      Related Arts/ Health Walk (55 min.)                          

3rd        9:15 – 10:45    Academic        (90 minutes)                                        

            10:50 – 11:15   Lunch               (25 minutes)                                        

4th        11:20 – 12:50  Academic        (90 minutes)                                       

5th        12:55 – 2:25    Academic        (90 minutes)                                        

6th        2:30 - 3:00       Reading / PE * (30 minutes)                                       

                                                                                                                                                                                                                                             

7th Grade

1st       8:00 – 8:10       Dream Team   (10 minutes) 

2nd        8:10 – 9:40      Academic        (90 minutes)

3rd        9:45 – 10:40    Related Arts    (55 minutes)

4th        10:45 – 12:15  Academic        (90 minutes)   

            12:20 – 12:50  Lunch

5th        12:55 – 2:25    Academic        (90 minutes)

6th        2:30 – 3:00      Reading / PE* (30 minutes)

 

6th Grade

1st        8:00 – 8:10      Dream Team         (10 minutes)

2nd        8:15 – 8:45      Reading                (30 minutes)

3rd        8:50 – 10:05    Academic              (75 minutes)

4th        10:10 – 10:50  Academic, Pt.1      (45 minutes)

5th        10:55 – 11:45  Related  Arts          (50 minutes)

            11:50 – 12:15  Lunch                     (25 minutes)

6th        12:20 – 1:05    Academic, Pt.2       (45 minutes)

7th        1:10 – 2:25      Academics             (75 minutes)

8th        2:30 – 3:00      Keyboarding / PE  (30 minutes)